De junioren

ESTHER BOOGERT

Geboortedatum: 03-04-1996
Woonplaats: Voorburg
Hobby’s: Korfballen, op vakantie en uiteten gaan
Beroep: Studente Psychologie – Master Forensische Criminologie
Mijn eerste kamp was in 2008 in Eersel. Ik ga mee, omdat GHZV het aller gezelligste kamp is, waar je altijd veel vriendschappen aan overhoudt! Als kind keek ik ook altijd al het hele jaar uit naar de kampweek. Het aller leukste op kamp vind ik het gezellig met z’n allen zingen na het eten en de spannende avonden in het bos. Ook de sportdag vind ik altijd heel erg leuk!

SJOERD JOUSMA

Geboortedatum: 04-08-1995
Woonplaats: Delft
Hobby’s: Sporten, uitgaan en spelletjes
Beroep: Student Bewegingswetenschappen
Mijn eerste kamp was in 2002. Ik ga mee omdat het ontzettend leuk is om te zien hoe zo’n grote groep kinderen een hechte band vormen. Het leukste op kamp vind ik de avonden in het bos. Levend stratego vind ik het leukste spel, vooral als weer eens duidelijk wordt dat de meiden er beter in zijn dan de jongens.

IRENE GEERS-FAHNER

Geboortedatum: 08-03-1986
Woonplaats: Delft
Hobby’s: Dansen, wintersport en GHZV!
Beroep: Onderwijsadviseur

Al sinds mijn 10e is een week GHZV één van de leukste weken van het jaar (reken zelf maar uit hoeveel weken dat al zijn…). Het verhaal bij de junioren maakt de week extra spannend en dynamisch; gaan we de schat vinden? Wordt de slechterik gepakt en leven ze nog lang en gelukkig? Je weet het pas aan het einde van de week en brengt voor zowel de leiding als voor de kinderen steeds weer nieuwe verrassingen met zich mee.

MAARTEN HOEK

Geboortedatum: 04-01-1983
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Sporten, films, gezellig eten & drinken met vrienden
Beroep: Business Analist
Mijn eerste kamp was in 2002 in Loon op Zand. Ik ga mee, omdat kamp superleuk is en het een week lang altijd onwijs gezellig is. Jij gaat toch ook mee??
Het allerleukste op kamp vind ik de spannende avonden in het bos. Levend stratego is m’n favoriete spel. De grappigste rol die ik heb gespeeld is de Russische tovenaar Vladimir Knovpov.

RUUD PRINS

Geboortedatum: 13-01-1985
Woonplaats: Voorburg
Hobby’s: Drummen, scouting
Beroep: Meubelmaker bij een klein interieurbouwbedrijf in Den Haag
Mijn eerste kamp was in 2007, Loon op Zand. Ik ga mee, omdat het super gezellig is. Dat wil je niet missen. Ik kijk er het hele jaar naar uit! Het allerleukste op kamp vind ik met z’n allen avondeten en zingen.
Het meest toffe spel vind ik: Levend kwartetten.
De leukste rol die ik heb gespeeld is: Steven Spiegelberg, de wereldberoemde filmregisseur.

Lieke Hamelink

Geboortedatum: 25-01-1998
Woonplaats: Leidschenveen
Hobby’s: Sporten, vakantie en muziek.
Beroep: Verpleegkundige

Ik ging voor het eerst mee op kamp toen ik 7 jaar oud was (2005 in Oosterhout) en heb daarna nooit meer een jaar gemist. In totaal ben ik 11 jaar meegeweest en ik weet nog dat ik het altijd de leukste week van de zomervakantie vond. Ik was daarom ook super blij toen ik werd gevraagd om als juniorenleiding mee te gaan. Wat ik mij nog het beste herinner van GHZV waren de spannende spellen in het bos als het nacht was. Vooral het napraten als we weer veilig in het kamphuis waren vond ik heel gezellig. Ook het zingen/scheeuwen van het Zaltbommel en bananenlied na het eten blijft leuk.

THIJMEN DE RUITER

Geboortedatum: 27-04-1993
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Voetballen, gamen, netflixen en GHZV
Beroep: Student IBMS
Mijn allereerste kamp was in 2000. Ik vond het GHZV toen zo leuk dat ik vervolgens nog 9 jaar ben mee geweest als kind. Langer kan je als deelnemer van het GHZV ook niet mee. Gelukkig werd ik in 2013 weer meegevraagd als leiding bij de senioren! Ik ga mee, omdat het altijd één groot feest is en we met z’n allen de leukste dingen meemaken! Het allerleukste aan kamp vind ik de spooktocht en verplicht overlopen.